Häät Unkarissa

Haat Unkarissa matkareitti

Käytiin sitten Unkarissa… kun Ville poika vihittiin ”toisen kerran” = ensimmäisen kerran Suomessa 15.12.2017 Maistraatissa. Nyt sitten toisen kerran Unkarissa Szentendren ihastuttavassa kaupungissa (sama vaimo kuin ensimmäisellä kertaa 😉

Vihkiminen tapahtui kolmella eri kielellä eli Unkariksi, Suomeksi ja Englanniksi, joten taatusti ovat naimisissa.

Matkaan lähdimme omilla autoilla, kahdella autolla eli yhteensä 8 aikuista. Kuskeja oli 4, joten vuorottelimme sopivasti.

Maanantaina 23.6. laivalla Tallinnaan ja yö laivalla. Tiistai-aamulla 24.6. matkaan via Balticaa eli E67:aa pitkin kohteena Bialystok / Puola ja siellä yöpyminen Willa Badders -hotellissa.

Keskiviikkona 25.6. tavoitteena oli olla Szentendressä noin kello 22-23, vaan Puolan tietöiden ja Slovakian sateen kastelemien kapeiden vuoristoteiden vuoksi olimme perillä vasta 27.6. aamuyöstä ja siinä kello 3 pintaan pääsimme sängyn pohjalle…

Torstai – perjantai 27.-28.6. olivat lepopäiviä

Perjantain ja lauantain välinen yö oli valtaisaa sadetta, vaan aamuksi aurinko tuli ja kuivasi vastapestyn Szentendren kaupungin.

Lauantai menikin sitten ”häähuumassa” ja OIKEIN hienot häät olivat ja noin 100 henkilöä olivat todistamassa avioliittoa.

Kirkon jälkeen hääpaikkana oli Skanzen (http://visit-hungary.com/things-to-do/day-trip-ideas/szentendre-skanzen), missä aika kuluikin rattoisasti aina pikkutunneille asti.