2001 Seitseminen

Palaa Vaellus -sivulle

SEITSEMINEN 20.-21.10.2001 Rysäslammen kämppä

Seitseminen kansallispuisto

Repsan vuoro järjestää, siis Seitseminen oli kohteemme.

Lisäkuvia

Repsa otti valokuvan. Tunnelmavalaistuksessa Make, Sepe ja Esa.

 

Evolla oli hyvät ilmat ja aloimmekin miettiä milloin iskee sateet sekä myrskyiset tuulet. Hyvissä suhteissa oli Repsa säänhaltijaan, koska ilmat olivat Seitsemisessä mitä mainioimmat.

Matkanteko

Muistikuvien mukaan Esa ja Sepe tulivat junalla Parkanoon ja loppumatka Repsan kyydillä. Make tuli omalla autolla ja reissun jälkeen jatkoi lomanviettoon omalle mökille.

Sää

Ei satanut. Kaikki siis hyvin!

Majoitus ja ruokailu


Rysäslammen kämppä

Leena rouvan eineet toivat rutkasti ylimääräisiä kiloja ja paljon iloja.

Maisemat

Mahtavaa, upeeta

Kommellukset / Erityiset muistelot
Mikäli nyt oikein muistan, niin tässä tuvassa ei ollut sähköjä eikä sisävessaa. TOSI hienoa olla taas poissa ”sivistyksen” parista.

Uimassakin käytiin, siis kastautumassa. Sepe eniten…

Sepe heitti haasteen retken jälkeen yösuunnistuksesta. Tämä on vielä toteuttamatta. Esa kommentoi, että Make ja Sepe saavat sitten yön etsiä Repsaa ja Esaa pitkin metsiä. Varsinkin Esaa, joka kadottaa itsensä ihan minne tahansa ja ihan milloin vaan tyyliin AI, MÄÄ VAI?

Jälkikirjoituksena Sepe kommentoi että Esan ”pussit” olivat erikoisia ELI nämä hyvät Italian pataa ja Meksikon Pataa pussit olivat yllättävän hyviä ja seuraavaa kertaa varten kannattaa tehdä listaa muonituksesta, että ei turhaan kanneta niin paljon paikalle. Sepe oli heti retken jälkeen ostanut Meksikon-patapussin kotiin maanantaina ja valmisti aterian.

Jälkikirjoituksena paluujunamatkalla Esa ja Sepe olivat kehittäneet muona- ja tarvikelistaa, jonka Esa välitti kommentoitavaksi sähköpostilla. Tosin tämä liitetiedosto on kadonnut ja tehty vuosittain omasta päästä pyörä uusiksi vuosien kokemuksella.

Kaatumistilasto ja Terveys

Kaatumistilasto 0 ja ei haavoja. Mitä nyt persukset verillä, kun kalsarit hiertää jätkien sisätöissä niin pehmeiksi tulleita pakaroita.

Palaa Vaellus -sivulle</a